Om oss

Fraktmäklarna är ett fraktförmedlingsföretag med mer än 20 års erfarenhet av transporter över hela världen. Vi förmedlar sjöfrakt, flygfrakt och vägtransporter, även budtransporter inom Sverige. Vi hjälper dagligen företag runt om i hela världen att optimera sina transporter och sänka sina transportkostnader. 
 

Vi har ett mycket nära samarbete med FedEx för kurir sändningar och Schenker för vägtransporter inrikes och kan erbjuda ett mycket förmånligt avtal. 

Sjöfrakt är ett av dem mest prisvärda transportsätten vid längre transporter av större mängd gods. Om du har en pall (LCL) eller en hel container (FCL) så ordnar vi Sjöfrakten åt dig. Vi levererar containern till dig och om du inte har tillgång till lastkaj så finns möjligheten att lasta / lossa containern på marken med en SIMA bil. Vi har avgångar varje vecka från 500 olika destinationer över hela världen. Vi är flexibla och pålitliga och vi transporterar ditt gods från hamn till hamn eller dörr till dörr.

Har du lite mer bråttom att få fram godset så kan du använda dig av Flygfrakt. Vi erbjuder dig Flygfrakt från och till hela världen och vi kan erbjuda olika koncept beroende på hur bråttom du har med godset.

Grund koncept:
Ekonomi - En avgång i veckan, för dig som tänker mer på priset.
Normal - Två avgångar per vecka, för en snabb säker transport.
Prio - Dagliga avgångar, för extra snabba och flexibla transporter.

Utökade koncept:
Akut - För t.ex. när en fabrik står still eller ett flygplan går sönder så löser vi transporten på snabbast möjliga sätt dygnet runt.
Mix - När sjöfrakten tar för lång tid och flygfrakten blir för dyr. Då kan ni använda er av vår tjänst "Mix" som är en kombination av sjö och flygfrakt.

Vare sig en fabrik står still eller ett anbud måste lämnas på ett säkert och snabbt sätt så anordnar vi budet. Inom Europa kan vi erbjuda Vägtransporter med flera dagliga avgångar mellan alla stora städer. Paket, styckegods, Partigods eller FTL.

Vi ser över ert behov och erbjuder er den bästa tjänsten, vi ser till att ert gods kommer fram till rätt plats på rätt tid.

Hört från kund

" Logistikfunktioner har en central roll i ett exportföretags versamhet. Logistik är också så mycket mer än frakt från A till B, att ha ordning på dokument och kontakter med myndigheter tillhör logistikens vardag.

Fraktmäklarna kan vi utan minsta tvekan rekomendera å det varmaste, vi har under våra samarbetsår med Fraktmäklarna inte haft ett enda ärende där vi känt tveksamhet, det har i alla delar fungerat helt optimalt.

Utan Er hjälp, hade vi varit extremt mycket sårbarare och sannolikt haft frakt reklamationer, IDD arbetar med kemisk export till stora delar av världen.

Vi kan varmt rekommendera ert företag!
Utan minsta tvekan!"

 

Johan Söderlund Larsson
CEO - President
IDD Juvelit Group
Stenungsund, Sweden